Scan din computer for vigtige dokumenter

Kaspersky Password Manager hjælper med at spare tid og scanner din enhed for filer, der kan indeholde følsomme oplysninger. Programmet søger efter JPEG, PNG, BMP og PDF-billeder, der indeholder tekst. De filer, der blev oprettet under søgning, analyseres og tildeles kategorierne: pas (id-kort), kørekort og bankkort. Du kan se søgeresultaterne og vælge hvilke dokumenter, der skal føjes til din boks og ændre dokumentkategorien.

Kaspersky Password Manager understøtter følgende dokumentkategorier:

Under søgningen springer Kaspersky Password Manager over PDF-filer større end 20 MB, billeder større end 100 MB og med opløsning mindre end 256x256 pixel eller højere end 40 MP.

Kaspersky Password Manager optimerer filer, før de føjes til din boks. Store filer komprimeres: Den endelige størrelse på et dokument i boksen er ikke større end 6 MB. PNG og BMP-billeder konverteres til JPEG-format.

Når et dokument føjes til din boks, minder Kaspersky Password Manager dig om at slette den originale fil fra din enhed af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du skal bruge dokumenter fra din boks, kan du eksportere dem til din enhed når som helst.

Scan din computer for vigtige dokumenter